Dřevěné podlahy z masivu

Existují věci, ze kterých na každého dýchne luxus a romantika. A jednou z nich jsou také… Ano, podlahy. Alespoň o dřevěných podlahách z masivu to platí 100%. Zvlášť, pokud sáhnete po tom nejlepším dřevě. Takovém, které je odolné a má krásnou kresbu. Jako jasan rustic.

Na čem si u dřevěných podlah zakládáme

Pečlivost

Záleží nám i na těch nejmenších detailech. Věnujeme jim proto maximální péči.

Zodpovědnost

K práci přistupujeme s maximální zodpovědností. Tak, aby byl výsledek 100%.

Elegantní podlaha, která vydrží stovky let

Dřevěná podlaha dokáže opravdu kouzla – doma, na chalupě i v kanceláři.

Už svým vzhledem prohřeje a rozzáří každou místnost. Každé došlápnutí na příjemný povrch potěší vaše chodidla. A přírodní vzhled vytvoří útulnou a romantickou atmosféru, kterou jste vždy obdivovali ve starých staveních.

Díky dřevěné podlaze ji můžete mít i doma. Stačí sáhnout po kvalitní podlaze z masivu – takové, jakou vytvoříte s dřevem jasan rustic.

Je totiž krásně světlé, a tak prozáří každý pokoj. Díky jedinečné kresbě každé palubky máte navíc pod chodidly opravdový originál. A protože je jasan rustic velmi tvrdý a odolný, získáte podlahu, která bude okouzlující i za 100 let.

Rádi vám takovou podlahu dodáme.

Naše palubky z masivu jasan rustic jsou totiž silné 15 mm – díky tomu je můžete v následujících letech snadno brousit a renovovat. A upravovat tak jejich vzhled novým lakem či olejem, kdykoliv potřebujete.

Získáte tak podlahu, která je vždy podle vašich představ – DOKONALÁ.

rose